';
Preloader logo
Image module

Mali i Zi-Shqipëri 2014-2020

Programi IPA BNK

Image module

Programi IPA BNK
Mali i Zi-Shqipëri 2014-2020

Njoftimi i fundit

NJOFTIMI I FUNDIT

Dorëzohen 32 kontenierë në Koplik

Me 11 korrik 2020 janë dorëzuar në Koplik 32 kontenierë 1100 lt që do të jenë pjesë e 8 ishujve të gjelber ekologjike që do të ngrihen në Malësi të

Continue

Zyra per Integrime Europiane në Mal të Zi, në bashkëpunim me Ministrinë e Financave të Malit të Zi – Drejtorinë e Financës dhe Kontraktimit për Asistencën e Fondeve të BE

Continue
Publikohet numri i shtatë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e shtatë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue
Turizmi rural në Andrijevicë

TV Vijesti (Mal i Zi) realizoi dhe intervistoi ekipin e projektit dhe përfituesit e projektit Kuzhina lokale si ofertë turistike e rajonit ndërkufitarë. Shikoni videon këtu

Continue
Fruta të reja në komunitetin lokal të Bushatit (Vau Dejes, Shqipëri)

Komuna e Petnjicës, Organizata e Kombëtare e Prodhuesve të Manaferrave, shkolla e mesme e Petnjicës, shkolla e mesme Profesionale “Ndre Mjeda” dhe OJF COSPE Shqipëri, si partnerë në projektin “Të

Continue
Anulohen eventet

Të nderuar aplikantë potencialë dhe përfitues të granteve, Për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe përhapjes së COVID-19 virusit në rajon dhe duke marrë parasysh ndikimin e drejtpërdrejtë që kjo

Continue
“Nga malet me dashuri” – panair i produkteve tradicionale malore të organizuar në ditën e Shën Valentinit në Podgoricë

Në qendrën tregtare Delta City në Podgoricë, më 14 shkurt të vitit 2020, Agjencia e Zhvillimit Rajonal për Bjelasica, Komovi dhe Prokletije dhe partnerët e projektit organizuan një panair ku

Continue
Punëtori për nxënësit e shkolles së mesme

Me 26 shkurt të vitit 2020, u organizua një punëtori me Këshillin Studentor në Shkollën e Mesme Sherif Hoxha në Koplik (Malësi e Madhe). Gjatë punëtorisë, 29 studentë u njohën

Continue
Publikohet numri i gjashtë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e gjashtë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue
Tryezë e rrumbullakët mbi praktikat më të mira të BE-së për mbrojtjen nga përmbytjet

Në kuadër të projektit Fatkeqësitë nuk njohin kufijtë, FORS Mali i Zi, në bashkëpunim me Drejtorinë e Situatave Emergjente të Ministrisë së Brendshme të Malit të Zi dhe prefekturën e

Continue
Publikohen studimet arkitekturore në rajonin ndërkufitar në Shqipëri dhe Mal të Zi

Në kuader të projektit Ruatja e Peisazheve kulturore në Shqipëri dhe Mal një seri publikimesh u prodhuan me qëllim ruatjen dhe mbrotjen e peisazhit kulturor në rajonin BNK-së. Studimet e

Continue
Seminar mbi praktikat më të mira të BE-së për mbrojtjen nga përmbytjet

Në kuadër të projektit Fatkeqësitë nuk njohin kufijtë, FORS Mali i Zi, në bashkëpunim me Drejtorinë e Situatave Emergjente të Ministrisë së Brendshme të Malit të Zi dhe prefekturën e

Continue
Seminari ndërkufitarë në kuadër të projektit Turizmi miqësorë për fëmijët në rajonin ndërkufitarë

Shoqata për prosperitet demokratik – ZID (ADP-Zid) në kuadër të aktiviteteve të projektit Turizmi miqësorë për fëmijët në rajonin ndërkufitare në partneritet me Qendrën “Fëmijët Sot” (QFS) nga Shqipëria organizuan

Continue
Hapët ekspozita Rrugët e Trashëgimisë Kulturore – përmes Polimjes

Në fund të Dhjetorit, ne kuadër të projektit Ruajtja e peisazheve kulturore në Shqipëri dhe Mal të Zi, si pjesë e një fushate për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e

Continue

Me qëllim të krijimit të ofertes turistike ndërkufitare të rajonit të bazuar në gastronomi, recetat tradicionale u zbuluan gjatë aktiviteteve të mëparshme të projektit Kuzhina lokale si ofertë turistike e

Continue
Udhëzim i ri për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë për OJF në Shqipëri

Udhëzimin e ri për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë për OJF në Shqipëri mund ta shkarkoni këtu.  

Continue
Ligjerata dhe takime të organizuara me komunitetet lokale në Berane dhe Shkodër

Projekti Ishujt e Gjelbërt organizoi dy punëtori me 64 pjesëmarrës nga bashkitë, ndërmarrjet e mirëmbatjes dhe policisë bashkiake. Punëtorite u organizuan në Shkodër dhe Berane dhe ishin fokusuar tek legjislacioni

Continue

Takimi i nëntë i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt më 12 nëntor në Ulqin, Mali i Zi. Takimi u organizua për të diskutuar zbatimin e mëtutjeshëm dhe aktivitetet

Continue
Konferenca “Reduktimi i Rrezikut nga Fatkeqsitë natyrore dhe Rëndësia e BNK-së”

Në kuadër të projektit Fatkeqsitë Natyrore nuk njohin kufinj FORS në Mal të Zi në bashkpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme të Malit të Zi, Drejtorinë e Emergjencave dhe

Continue
Publikohet numri i pestë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e pestë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue
Evaluohet projekti “Turizëm miqësore për fëmijët”

Me datë 25 tetor të vitit 2019, përfaqsuesit e OJQ ADP ZID bashkë me partnerët e tyre Qëndra Fëmijet Sot nga Shqipëria, mbajtën një takim për vlerësimin e aktiviteteve dhe

Continue


ENG | MNE | ALB