';
Preloader logo

NJOFTIME

Me qëllim të krijimit të ofertes turistike ndërkufitare të rajonit të bazuar në gastronomi, recetat tradicionale u zbuluan gjatë aktiviteteve të mëparshme të projektit Kuzhina lokale si ofertë turistike e

Continue
Udhëzim i ri për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë për OJF në Shqipëri

Udhëzimin e ri për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë për OJF në Shqipëri mund ta shkarkoni këtu.  

Continue

Takimi i nëntë i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt më 12 nëntor në Ulqin, Mali i Zi. Takimi u organizua për të diskutuar zbatimin e mëtutjeshëm dhe aktivitetet

Continue
Publikohet numri i pestë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e pestë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue

THIRRJA PËR PROPOZIME

THIRRJA E I PËR PROPOZIME

NGJARJE

February 2020
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

NJOFTIME

Me qëllim të krijimit të ofertes turistike ndërkufitare të rajonit të bazuar në gastronomi, recetat tradicionale u zbuluan gjatë aktiviteteve të mëparshme të projektit Kuzhina lokale si ofertë turistike e

Continue
Udhëzim i ri për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë për OJF në Shqipëri

Udhëzimin e ri për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë të Republikës së Shqipërisë për OJF në Shqipëri mund ta shkarkoni këtu.  

Continue

Takimi i nëntë i Komitetit të Përbashkët të Projektit u mbajt më 12 nëntor në Ulqin, Mali i Zi. Takimi u organizua për të diskutuar zbatimin e mëtutjeshëm dhe aktivitetet

Continue
Publikohet numri i pestë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e pestë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue

THIRRJA PËR PROPOZIME

THIRRJA E I PËR PROPOZIME

Image module

Kliko në hartë për më shumë informacion


ENG | MNE | ALB