';
Preloader logo

NJOFTIME

Dorëzohen 32 kontenierë në Koplik

Me 11 korrik 2020 janë dorëzuar në Koplik 32 kontenierë 1100 lt që do të jenë pjesë e 8 ishujve të gjelber ekologjike që do të ngrihen në Malësi të

Continue

Zyra per Integrime Europiane në Mal të Zi, në bashkëpunim me Ministrinë e Financave të Malit të Zi – Drejtorinë e Financës dhe Kontraktimit për Asistencën e Fondeve të BE

Continue
Publikohet numri i shtatë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e shtatë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue
Turizmi rural në Andrijevicë

TV Vijesti (Mal i Zi) realizoi dhe intervistoi ekipin e projektit dhe përfituesit e projektit Kuzhina lokale si ofertë turistike e rajonit ndërkufitarë. Shikoni videon këtu

Continue
Fruta të reja në komunitetin lokal të Bushatit (Vau Dejes, Shqipëri)

Komuna e Petnjicës, Organizata e Kombëtare e Prodhuesve të Manaferrave, shkolla e mesme e Petnjicës, shkolla e mesme Profesionale “Ndre Mjeda” dhe OJF COSPE Shqipëri, si partnerë në projektin “Të

Continue

NJOFTIME

Dorëzohen 32 kontenierë në Koplik

Me 11 korrik 2020 janë dorëzuar në Koplik 32 kontenierë 1100 lt që do të jenë pjesë e 8 ishujve të gjelber ekologjike që do të ngrihen në Malësi të

Continue

Zyra per Integrime Europiane në Mal të Zi, në bashkëpunim me Ministrinë e Financave të Malit të Zi – Drejtorinë e Financës dhe Kontraktimit për Asistencën e Fondeve të BE

Continue
Publikohet numri i shtatë i buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit”

Kemi kënaqësi t’ju prezantojmë botimin e shtatë të buletinit “Përmirësimi i Bashkëpunimit” përgatitur nga Sekretariati i Përbashkët Teknik i IPA II Programeve të Bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri

Continue
Turizmi rural në Andrijevicë

TV Vijesti (Mal i Zi) realizoi dhe intervistoi ekipin e projektit dhe përfituesit e projektit Kuzhina lokale si ofertë turistike e rajonit ndërkufitarë. Shikoni videon këtu

Continue

PROJEKTET E THIRRJES SË I

THIRRJA PËR PROPOZIME

THIRJA E II PËR PROPOZIME

Image module

Kliko në hartë për më shumë informacion


ENG | MNE | ALB